Annak érdekében, hogy megkönnyítsük látogatóinknak a webáruház használatát, oldalunk sütiket használ. Weboldalunk böngészésével Ön hozzájárul a sütik használatához.

 

 

 

 

 

 

 

 


» 14 napon belüli Elállási jog
Elállási jog

Vásárolj gondtalanul nálunk, online!
Tudtad, hogy 14 napra nőtt az elállási jog? Ez azt jelenti, hogy 14 naptári napon belül akár indoklás nélkül is visszavesszük az interneten megvásárolt terméket, ha meggondoltad magad.

Vásárlástól való elállás
A fogyasztónak minősülő vásárló a szerződéstől 14 naptári napon belül (beleértve a 14. naptári napot is) indokolás nélkül elállhat. Ennek módjáról a fogyasztó és a vállalkozás közötfti szerződések részletes szabálynetairól a Kormány 45/2014. (II. 26.) Korm. rendelet rendelkezik. A vásárló az elállás jogát attól a naptól kezdve gyakorolhatja, amikor az árut átvette. A fogyasztó az elállási nyilatkozatát a onlineshophungarykft@hotmail.com, postai vagy e-mail címen közölheti cégünkkel.

Az elállási jog gyakorlása esetén a termék visszajuttatásáról a vásárlónak saját költségén kell gondoskodnia. Az elállással érintett terméket utánvétellel nem küldheti vissza, utánvételes átvételt a Onlineshop Hungar KFT nem teljesít. Elállás esetén cégünk követelheti a fogyasztótól az áru nem rendeltetésszerű használatából eredő kárai megtérítését. Ezeken kívül a vásárlót az elállás kapcsán semmilyen más költség nem terheli.

Az elállási jog gyakorlása az elállási nyilatkozat feldolgozását követően munkatársunk adategyeztető megkeresése útján történik. Az adategyeztető megkeresés után történik a vásárolt termék visszaküldésének cím megadása, ami termékenként eltérhet! Az Onlineshop Hungary KFT postai csomagokat technikai okokból nem tud fogadni.

Az Ügyfél nem gyakorolhatja elállási jogát:

  • olyan termék értékesítése esetében, amely az Ügyfél személyéhez kötött, illetve amelyet az Ügyfél utasításai alapján vagy kifejezett kérésére állítottak elő, vagy amely természeténél fogva nem szolgáltatható vissza
  • hang-, illetve képfelvétel, valamint számítógépes szoftver példányára vonatkozó szerződés esetében, ha a csomagolást az Ügyfél felbontotta, valamint
  • a jogszabályok által meghatározott további esetekben.

A vásárlástól való elállást a 7outlet fül alatt a 14 napos elállási jog rovatnál található   „nyilatkozat” útján tudja bejelenteni,amit kinyomtatva, kitöltve a onlineshophungarykft@hotmail.com email címre szíveskedjenek elküldeni,hogy munkatársunk adategyeztető hívása után el tudja indítani a folyamatot.

Elállási Nyilatkozat megnyitása/letöltése

 

 

http://europa.eu/youreurope/citizens/shopping/shopping-abroad/returning-unwanted-goods/index_hu.htm

MjdjN2