Annak érdekében, hogy megkönnyítsük látogatóinknak a webáruház használatát, oldalunk sütiket használ. Weboldalunk böngészésével Ön hozzájárul a sütik használatához.

 

 

 

 

 

 

 

 


» Személyi adatok védelme
Adatvédelem és adatkezelés

Adatvédelem

Adatvédelmi nyilatkozat
Az Ön által megadott adatokat  a Onlineshop Hungary Kft.. kizárólag a megrendelés teljesítése, a rendelési feltételek későbbi bizonyítása, illetve hírlevél küldése céljából tárolja. Adatait harmadik fél részére nem adjuk át, kivéve, ha az a szerződés teljesítése érdekében alvállalkozónkként működik közre, pl. futárszolgálat, aki a Onlineshop Hungary Kft.-től kapott adatokat semmilyen formában nem jogosult felhasználni, tárolni, illetve harmadik fél részére továbbadni. Adatai kezelésekor a Személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló 1992. évi LXIII törvénynek megfelelően járunk el. Amennyiben bankkártyás fizetést választott, úgy egyes személyes adatait az OTP Mobil Szolgáltató Kft. (1093 Budapest, Közraktár u. 30-32.) részére jogosultak vagyunk átadni a tranzakció sikeres lebonyolítása végett.

Bankkártya adatok
Bankkártyás tranzakció esetén átirányítjuk az OTP Mobil Szolgáltató Kft. által üzemeltetett titkosított fizetési oldalra (Simple) így a webáruház munkatársai nem férnek hozzá bankkártya adataihoz. OTP Mobil Szolgáltató Kft. 128 bites SSL titkosított oldaláról a tranzakció lezárását követően visszairányításra kerül webáruházunkba.

 

Az információk tulajdonjoga
Kijelentjük, hogy a Onlineshop Hungary Kft.. birtokolja az oldalainkon látható információkat. A www.7oulet.hu oldalainak tartalmát és a kialakítását nemzetközi és magyar törvények védik. Tilos továbbá a tőlünk származó információk, cikkek árusítása, bármilyen formában történő megváltoztatása és ismételt megjelentetése. A megjelent anyaggal kapcsolatos minden további jogunkat fenntartjuk, és szükség esetén akár bírósági úton is érvényesítjük.

Aki a webáruházunkba regisztrálja magát, ott rendelést ad fel, az adatvédelmi nyilatkozatunkkal egyetért, és azt elfogadottnak tekinti.


A szolgáltató neve: Onlineshop Hungary Kft..
A szolgáltató székhelye: 2724  Újlengyel Petőfi Sándor utca 8.
A szolgáltató elérhetősége: onlineshophungarykft@hotmail.com
A szolgáltató cégjegyzékszáma: Cg. 13-09-182570
A szolgáltató adószáma: 25732809-2-13
Nyilvántartásban bejegyző hatóság neve: Fővárosi Törvényszék Cégbírósága
A szolgáltató telefonszáma: +36 70 600 8009

Adatvédelmi nyilvántartási száma: NIH-117083/2017
A szerződés nyelve: magyar
A tárhely-szolgáltató neve: Intrex-Hosting KFT Kft.
A tárhely-szolgáltató címe: 8000 Székesfehérvár Nyitrai utca 49/3.
A tárhely-szolgáltató e-mail címe: info@domain-zona.hu
A tárhely-szolgáltató weboldala: www.domain.hu

 

MmIwMTU0